Tıkla Ara 0555 197 42 84

info@uzayparke.com

Temiz ve kaliteli işciliğimizle sizleri memnun etmeye çaba gösteriyoruz. İş takibi ve ürün kalitemizle sizlere daha güzel hizmet sunmaktayız.
Laminat parke Döşeme zemini kaplamasında en çok kullanılan kaplama türlerinden biri parkedir.
Doğal materyallerden elde edilmesi ve ısı kaybını azaltması bakımından ideal bir alternatiftir. Laminat parke ve lamine parke olarak iki çeşidi vardır.Laminat parke ile lamine parke arasında bazı farklar bulunmaktadır. Laminat, sıkılaştırılmış talaş üzerine reçine emdirilmiş kağıt baskıdır.
Lamine ParkeLamine parke ise %100 doğaldır ve laminat parkeye göre daha pahalıdır.
Laminat parke geniş alanlarda döşeme zemini kaplaması olarak kolaylıkla kullanılır.

Uzay Parke Satış Ve Uygulama

Uzay parke Türkiye ve İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakasında Laminat Parke, Lamine Parke, Masif Parke satış ve uygulama hizmetleri vermekteyiz. Laminat Parke, Lamine Parke, Masif Parke seçimlerinizde sitemizdeki Katalog bölümündeki parkelerimizden size uygun parkeyi seçmeniz yeterlidir. Ekibimiz ile parke uygulanacak alanlara gelip en hızlı sürede seçtiğiniz parkeleri getirip anahtar teslim ve temiz bir şekilde teslim etmekteyiz.

Uzay Parke ile sizler için önemli olan istediğiniz mekânlarda fark yaratıyoruz. 05.08.2021 yılında devraldığımız Uzay Parke de tecrübeli ekibimiz ile satış ve uygulama alanlarında yeni destekçiniziz. Ev ve ofis alanlarınızdaki parkelerin değişmesini düşünüyor ve kendinize yeni bir alan oluşturmak istiyor olabilirsiniz,  usta elemanlarımız ile yaşam alanlarınızdaki parkeleri sizlere en uygun parke seçimlerini birlikte belirleyerek ve yenileyerek sizi mutlu etmeyi amaçlıyoruz. Eğer yaşam ve çalışma alanlarınızda parke bulunmuyorsa henüz geç kalmış değilsiniz bizi arayarak sizler için uygun olan parkeyi bütçenize göre en uygun şekilde hazırlayıp size teslim edebiliriz.

Yeni Uzay Parke Ekibi olarak hedefimiz ve uğraşımız müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaktır.

Böcek İlaçlama

UZAY PARKE’Yİ NEDEN TERCİH ETMELİSİNİZ ?

Uzay Parke gerek estetiksel özellikleri, gerekse teknik üstünlükleri nedeniyle her dönemde tercih edilir.

  • Çevreye ve doğaya zarar vermeden, ağacı en profesyonel şekilde kullanarak ürettiği için.
  • Kolay, güvenilir, hızlı montajı ve tamiri nedeniyle.
  • Dayanıklı  ve uzun süreli malzemeler kullanması nedeniyle.
  • Anti-statik ve anti-bakteriyel yapısı nedeniyle.
  • Yalnızca kalitesini kanıtlamış parke seçimleri yaptığı için.
  • 2010 yılından günümüze kadar hizmet vermiş olan Uzay Parke yeni satış ve uygulama ekibi isteklerinizi gerçekleştirmek için çalışıyor.

Neden Parke?

Parke hem estetiksel özellikleri, hem de teknik üstünlükleri sebebiyle her zaman tercih edilmiştir.
Parkenin bakımının basit olması, yenilenebilir ve doğada fazla bulunan bir malzeme olması, ekonomik açıdan,çevreye zararlı olmaması gibi etkenler malzeme seçiminde parkeyi ön plana koymaktadır.

Parke çeşitleri nelerdir?

Parke çeşitleri lamine parke, masif parke ve laminattır.

Masif parkeler değerli ağaçlardan tek parça olarak elde edilmektedir.
Masif parke, ahşap malzemenin bir bütün halde kesilip fırına atılması ve işlenerek parke şekline getirilerek oluşturulur.

Lamine parke ise, iki ya da üç katman halinde, üst masif tabakanın diğer ağaç katmanlarıyla bir araya getirilip baskılanması suretiyle üretilmektedir. Lamine parkelerin orta ve alt katmanlarında, dolgu görevi gören ve doğada daha çok bulunan iğne yapraklı ağaç türleri ya da kontrplak uygulanır.

Masif ve lamine parkenin üzerinde doğal ahşap olmasından dolayı uzun yıllar kullandıktan sonra tekrar tekrar sistre edilerek yenilenebilmektedir.

Doğaya zarar vermeden ve ağacı en rasyonel şekilde kullanarak üretildiği için.
Kolay, hızlı montajı ve tamiri nedeniyle.
Az riskli ve problemsiz bir malzeme olduğu için.
Basit temizliği ve bakımı için (elektrik süpürgesi ya da nemli bezle silmek yeterlidir).
Tamamı doğal malzemeden üretildiği için.
Konforlu bir ortam sunduğundan; termik ve akustik izolasyon sağlamasından dolayı.
Anti-statik ve anti-alerjik yapısı nedeniyle.
Defalarca sistre yapılabilmesi sayesinde uzun yıllar kullanılabildiği için.
Modası hiç geçmediğinden.

Laminat parkeler gerek temizliği gerekse kullanım kolaylığı bakımından en fazla tercih edilen ürünlerden biri.
Bugün hem ülkemizden hem de diğer ülkelerde ev veya işyerinin tabanını kaplamak isteyen birçok kişi laminat parkeleri tercih etmekte.
Laminat parke döşemek kolay gibi görünsede birçok malzeme ve alete gerek duyulur. Bunun için genelde bu işi yapan ustalar tercih edilmekte.

2021’İN PARKE MODELLERİ

2021’in ahşap zemin kaplama trendlerine bakınca, uç noktalardaki tarzların öne çıktığını görüyoruz. Buna göre şık siyah ya da koyu veya gri tonlarda zeminler, mekanlara çarpıcı ve iddialı bir hava katarken, kullanıma göre tarihi bir atmosfer de yaratıyor. Bu trendin diğer ucunda ise son derece açık renkte parke zeminler yer alıyor. Bu renk paletinin yanı sıra dokusu düzgün ve pürüzsüz ahşabın popülerliğine karşın yaşanmışlığa sahip bir görünüm içinse eskitilmiş parkelerin sıklıkla tercih edildiği gözlemleniyor. Böylece doğal, nostaljik görünümler ve ahşabın kusurları benimseniyor.

Laminat parke seçerken nelere dikkat etmeliyiz ?

Parke uygulaması yapmak istediğiniz mekânın genişliğine göre parke rengi tercih etmeye önem verilir. Açık renkli parkeler mekanınızı daha geniş ve ferah gösterecektir.
Açık renkli parkeler mekanınızı daha aydınlık gösterir.
Ayrıca koyu renkli parkelere göre tozu daha az gösterecektir.
Renk tercih ederken süpürgeliklerin ve kapılarında renklerinin uyumluluğunun önemli olduğu bir gerçektir.
Koyu renk parkeleri düzenli olarak silmeniz gerektiğini söylemem gerekiyor. Parkeyi temizlediğiniz zaman cilalı bir görüntü elde edilir. Bunun bir diğer sebebi ise toz ve kiri çok belli etmesinden kaynaklanıyor. Ancak klasik tarzınız var ise İriko ve Merbau renklerini tercihinin doğru bir seçim olduğunu söyleyebiliriz.

p

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ 

Hemen Arayın
× WhatsApp